سلام به وبلاگ محمد رسول الله خوش آمدید

مشخصات بلاگ
سلام به وبلاگ محمد رسول الله خوش آمدید
بایگانی
نویسندگان


 

شما برای اینکه جلوی به تاراج و غارت رفتن منابعتان را بگیرید اقدام به ساخت ابزار دفاعی مثل برجک ها و توپ ها می کنید.

همچنین برای حمله نیاز به اردوگاه آموزشی و اسلحه خانه دارید که این دو را نیز باید بسازید.

در اوایل بازی شخصیتی شما را یاری می کند تا به هدفی که سازنده آن دارد برسید. این شخصیت شما را تحریک می کند تا برای انجام سریع کارها از گوهر یا جم بهره ببرید.

در طول بازی ساخت و سازها زمان بر هستند شما می توانید با استفاده از گوهر که به نوعی کاتالیزور این بازی است زمان ساخت و سازها را صفر کنید و همچنین طلا یا اکسیر بخرید.

کلا هدف این بازی در فروش جم یا گوهر است.

شما برای انجام بازی این نیاز به کارگر دارید و برای گرفتن کارگر جدید هم باید جم بپردازید.

خود بازی در اول بازی ذخیره ۵۰۰ تایی از جم به شما می دهد و اگر زرنگ باشید و خرجش نکنید کلی جلو می افتید.

خود بازی در حین بازی به طور محدودی جم می دهد ولی انقدر نیست که نیاز و تشنگی بازیکن را رفع کند.

هستند افرادی که به هیچ عنوان جم نمی خرند و بازی می کنند ولی مدت زمان زیادی طول می کشد تا این افراد به سطوح بالا برسند در حالی که با خرید جم در عرض چند ساعت می توان به سطوح بالا رسید.

در واقع در این بازی یا باید پولتان را صرف کنید یا وقتتان

در کل این بازی طوری طراحی شده است که حس منحصر به فرد بودن را به اشخاص می دهد و افراد برای خاص بودن حاضرند تا پول بپردازند تا جم بخرند و از بقیه پیشی بگیرند.

قشنگ ترین قسمت بازی جنگ قبایل است که شما می توانید با قبایل مختلف وارد جنگ شوید.

تا اینجا ساختار بازی را ذکر کردم.

ولی اهدافی که در پشت این بازی است بسیار وسیع تر از یک بازی است و منبع درآمدی سرشار برای سازندگان آن فراهم می کند، وقتی بازی را نصب می کند هشدار می دهد برای افراد بالای ۱۳ سال مناسب است ولی در ایران که تبلت وسیله بازی بچه ها از مهدکودک به بالاست این قضیه صدق نمی کند و آسیب های جبران ناپذیری را می تواند در پی داشته باشد چرا که جنگ ها و مسائلی که در حین بازی رخ می دهد اصلا مناسب روحیه کودک نیست.

از طرفی موقعیت نا مناسبی برای ایجاد روابط فراهم شده است که بازیکنان می توانند با استفاده از چت جهانی یا گلوبال اقدام به چت و پیدا کردن دوستان ناباب کنند و این قضیه از این لحاظ باید مورد توجه قرار گیرد چرا که کاربران آموزش لازم برای ورود به محیط های مجازی را ندیده اند؛ این می شود که یک نوجوان ممکن است وارد ارتباطی خطرناک شود و با دادن اطلاعات خصوصی و به اشتراک گذاشتن حریم شخصی اش امکان سوء استفاده های بعدی را فراهم کند.

این مورد مثل چت روم های یاهوست و فرقی با آن ندارد.

برای آسیب سنجی مدت طولانی است که این بازی را نصب و از همه جوانب آن را مورد بررسی قرار دادم.

مثل همیشه راحت ترین راه برای مقابله با این آسیب ها فیلترینگ است ولی آیا فیلترینگ بهترین راه است؟ خیر چرا که هم راه های دور زدن فیلتر موجود است و هم در دیگر افراد عطش نصب این بازی ایجاد می شود.

بهترین و سخت ترین راه در نگاه اول آموزش دادن استفاده مناسب از اینترنت و نحوه حضور در جوامع مجازی است این بدان معناست که کاربر فضای مجازی را مثل دنیای واقعی نا امن بداند و حتی نا امنتر از آن، چرا که شخصیت هیچ کس در دنیای مجازی اثبات شده نیست.

این بدان معناست که شخص به خود اجازه ندهد تا شماره همراه و یا آی دی شبکه های اجتماعی خود را به افراد دیگر بدهد، از طرف دیگر انتشار تصاویر خصوصی در فضای وب کاری بس نا پسندیده است چرا که به دیگران اجازه می دهد تا با تصاویر شما هویت مجازی برای خودشان بسازند.

از طرفی دیگر برای اولین بار نیست که با این موقعیت ها مواجه می شویم ما تجربه های تلخی مثل چت روم های یاهو را داشته ایم که منجر به موارد جبران ناپذیری شد، ولی متاسفانه هنوز جای خالی آموزش در خانواده ها و نوجوانان احساس می شود.

نکته ای که شاید مورد توجه قرار نگیرد اعتیاد به این بازی است چرا که حس مقید بودن به بازی سبب می شود تا شخص زمان زیادی را صرف بازی کند؛ از طرفی وقت گرانبها نوجوانان و جوانان ما که می تواند صرف ساخت و ساز ایران اسلامی شود در راهی بی ثمر هدر می رود.

سپاس🙌

  • محمدعلی ستارزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی